Winkelen per

Selectie verfijnen

Productkenmerken
  1. Parfumvrij (1)
Huidtype
  1. Droge huid (2)
  2. Normale/Gemengde huid (1)
Merk
  1. Decubal (2)
  2. Eucerin (1)
  3. Skin Doctors (1)
  4. Vichy (4)
  5. AHAVA (1)

Beginnende rimpels

De eerste rimpel

De eerste rimpels ontstaan over het algemeen rond de ogen. Om de vorming van rimpels zoveel mogelijk te voorkomen kunt u er het best vroeg bij zijn. Voorkomen is immers - ook bij rimpels - beter dan genezen. Bij Leef.nl vindt u alleen de beste producten om beginnende rimpels te voorkomen of te verminderen.

9 ProductenBeginnende rimpels

Het ontdekken van de eerste rimpels is vaak confronterend. Wellicht voelt u zich oud. Rimpels hoeven dit echter niet te betekenen, de eerste rimpels vormen zich vaak al als we tussen de dertig en veertig zijn. Praat u veel met uw mimiek en wenkbrauwen of houdt u er van om in de zonte liggen, dan kan dit de vorming van rimpels bevorderen. Het verschilt per persoon wanneer de eerste rimpels ontstaan. Rimpels zijn niet volledig te voorkomen, wel kunt u ze verminderen en de vorming ervan uitstellen. Via Leef.nl kunt u eenvoudig producten tegen beginnende rimpels bestellen. Er zijn verschillende merken die speciale producten hebben ontwikkeld voor beginnende lijntjes, bijvoorbeeld rond de ogen. Bij Leef.nl kunt u voor de volgende merken terecht:

Rimpels voorkomen

Tijdens het ouder worden verandert ons lichaam, zo ook de huid. Eén van de tekenen van huidveroudering is het ontstaan van de eerste rimpels. De ene persoon heeft eerder rimpels dan de ander. Dit hangt van het DNA, maar ook van de leefgewoonten af. Zo kan een gezonde levensstijl ervoor zorgen dat er zich minder snel rimpels vormen. Drink daarom veel water, eet gezond en draag altijd een zonnebril op zonnige dagen. Mensen die praten met veel mimiek, hebben vaak sneller beginnende rimpels. Deze rimpels zijn meestal wel alleen te zien bij expressieve gelaatsuitdrukkingen.

Ook de huidverzorging heeft grote invloed op het krijgen van rimpels. Gebruik altijd een oogcrème die speciaal ontwikkeld is om rond de ogen te gebruiken, bijvoorbeeld van Zarqa, Biodermal, Isabelle+ of Decubal. Normale gezichtscrèmes kunnen de vorming van rimpels namelijk juist bevorderen bij gebruik op de dunne ooghuid. Via Leef.nl kunt u eenvoudig en snel producten tegen beginnende rimpels bestellen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment. Als u niet goed weet welk product voor u het meest geschikt is, dan kunt u terecht bij een van onze deskundigen.

Bestel bij Leef.nl

Leef.nl biedt een uitgebreid overzicht van producten die kunnen helpen bij het bestrijden van beginnende rimpels en zorgen voor een jong, verzorgd en gehydrateerd gevoel. Natuurlijk zijn rimpels nooit volledig tegen te gaan, de vorming ervan kan alleen uitgesteld of verminderd worden. Al onze antirimpel producten zijn eenvoudig online te bestellen. U kunt er voor kiezen om de producten bij u thuis te laten bezorgen of u kunt ze gratis afhalen bij uw apotheek. Alle producten van Leef.nl zijn goedgekeurd door apothekers. Het is ook mogelijk om advies te krijgen over het soort product dat het meest geschikt is voor u. Zo weet u zeker dat u bij Leef.nl het juiste product vindt dat u helpt om beginnende rimpels tegen te gaan.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen