Retinol Super Serum

Retinol Super Serum is een effectief serum met Retinol. Het serum stimuleert het celvernieuwingsproces en zorgt voor een egale teint.

 28,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Retinol Super Serum

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Retinol is een uitstekende rimpelbestrijder die zichtbaar effectief werkt tegen veroudering. Van retinol (ofwel vitamine A) is aangetoond dat het een werkzaam ingrediënt in cosmetische producten is. Het helpt bij de aanmaak van collageen en elastine, bevordert de celdeling en het reduceert pigmentvlekken. Bovendien vermindert het fijne rimpels. Omdat retinol snel vervliegt als het aan licht en lucht wordt blootgesteld, zijn fabrikanten erin geslaagd het in te kapselen. Daardoor komt het pas tot werking nadat het op de huid is aangebracht.

Gebruiksadvies

Breng 1-2 druppels op een schone huid aan en masseer het in tot het geabsorbeerd is, vermijd de oogzone. Breng 15 minuten voor het slapen gaan aan en en breg daarna de Retinol Night Cream aan. Let op: alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Gebruik alleen zoals aangegeven. Wanneer u zwanger bent, vraag dan vóór gebruik uw arts om advies.

Inhoud

30 milliliter

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen