Vichy Slow Âge Fluïde

Slow Âge is de dagelijkse verzorging van Vichy tegen opkomende tekenen van huidveroudering, voor een stralend jeugdige huid. 31,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vichy Slow Âge Fluïde

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Slow Âge is een dagelijkse verzorging die opkomende tekenen van huidveroudering helpt te corrigeren, zelfs wanneer deze nog niet op de huid te zien zijn. Slow Âge is werkzaam op tekenen van veroudering, zelfs in een vroeg stadium: van lijntjes tot rimpels, van huidverkleuringen tot donkere vlekken, van gebrek aan volume tot het verlies van veerkracht. De huid wordt direct gehydrateerd en beschermd. Dag na dag heeft u een levendige gezonde gloed en is de huid in staat beter te herstellen. Het product bevat een SPF 25.

VOOR WIE
Voor alle vrouwen, tussen +/- 25 en 45 jaar, die zo gezond mogelijk willen blijven en in schoonheid willen verouderen.

TOLERANTIE
Gevoelige huid. Hypoallergeen. Niet-comedogeen.

DOELTREFFENDHEID
Voor het eerst combineerden de Laboratoires Vichy Bifidus uit probiotica met  Baïcaline-wortel met antioxiderende werking, die al 2000 jaar wordt gebruikt in China, en met Mineraliserend Thermaal Water van Vichy. Met beschermingsfactor SPF 25.

PLEZIER
Vloeibare, zijdezachte, frisse textuur. Niet vet, niet kleverig.

RESULTATEN
De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd en beschermd. Ze gaat zich dag na dag verbeteren, wordt sterker en oogt stralend en jeugdig.

GEBRUIK
 ‘s Morgens aanbrengen als dagcrème, afzonderlijk of voorafgegaan door een serum. De huid rondom de ogen vermijden.

INHOUD
50 mlMerk

Vichy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen