Winkelen per

Selectie verfijnen

Productkenmerken
  1. Parabeenvrij (1)
Huidtype
  1. Droge huid (2)
  2. Normale/Gemengde huid (2)
Merk
  1. Eucerin (3)
  2. La Roche-Posay (1)
  3. Singuladerm (1)
  4. Skin Doctors (1)
  5. Bio Oil (1)

Pigmentvlekken

Onaantrekkelijke vlekjes

Pigmentvlekken, of ouderdomsvlekken (lentigo), komen vaak voor. De meeste mensen van middelbare leeftijd hebben wel een of meer kleine bruine vlekjes op de huid. Om iets aan deze onaantrekkelijke vlekken te doen zijn er diverse producten verkrijgbaar.

8 ProductenPigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken zijn ouderdomstekenen die worden veroorzaakt door een teveel aan pigment in de huid. Deze vlekken zijn te herkennen aan donkere bruine plekken op het lichaam. De zon is meestal de boosdoener, daardoor komen deze vlekken vaak in het gezicht en op de handen voor. Niet alleen oudere mensen kunnen te maken krijgen met pigmentvlekken. Dit verschijnsel kan ook voorkomen bij jongere mensen. Pigmentvlekken zijn meestal ongevaarlijk, maar ze zijn natuurlijk niet erg mooi. Gelukkig kunt u bij Leef.nl eenvoudig producten bestellen die pigmentvlekken tegengaan of maskeren. Verschillende merken bieden hier producten voor aan, zoals anti-pigmentvlekkencrème. Bij Leef.nl kunt u producten bestellen van onder andere:

Soorten pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn er in verschillende soorten en maten. De meest voorkomende pigmentvlekken zijn zonnevlekken, zwangerschapsmasker en aangeboren pigmentvlekken. Zonnevlekken zijn pigmentvlekken die worden veroorzaakt door de zon. Hieronder vallen ook de ouderdomsvlekken of levervlekken. Bij blootstelling aan de zon maakt het lichaam meer pigment aan ter bescherming, vandaar dat deze dan bruin kleurt. Wanneer er sprake is van te veel blootstelling aan de zon raken de pigmentcellen in de war en komt er een ophoping van pigment, wat een vlek kan veroorzaken. Een zwangerschapsmasker is een grote pigmentvlek in het gezicht. Dit wordt veroorzaakt door de hormonale verandering in het lichaam en verdwijnt vaak na de zwangerschap weer. Er zijn ook aangeboren pigmentvlekken, zoals moedervlekken. Hier valt vrij weinig aan te doen, behalve het maskeren ervan. Ook door wondjes, acne, eczeem en littekens kunnen bruine vlekken ontstaan.

Pigmentvlekken crème bestellen

Bij Leef.nl kunt u gemakkelijk en snel online producten bestellen tegen pigmentvlekken, zoals pigmentvlekken crème. Er zijn producten die de vlekken maskeren en er zijn ook producten die de vlekken kunnen verminderen. Deze crèmes zijn speciaal geformuleerd om pigmentvlekken te behandelen en verminderen. Zo kan de gevlekte huidteint gecorrigeerd worden. Het is verstandig om direct te beginnen met gebruik van een dergelijk product wanneer er een pigmentvlek ontstaat. Vaak werken deze producten beter bij jonge vlekken en minder bij oudere pigmentvlekken. Voor vragen kunt u terecht bij onze deskundigen.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen