Gezichtsreiniging

Altijd goed reinigen

Wanneer de huid niet goed wordt gereinigd, heeft geen enkele crème effect. Met een goede gezichtsreiniging verwijdert u make-up resten, vuil en stof. Door de huid goed schoon te houden blijft deze mooier, jonger en spoeler. En dagelijks goed reinigen is een kleine moeite met onze reinigingsproducten.

48 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gezichtsreiniging

Het is belangrijk om ons gezicht goed te verzorgen. De verzorging van het gezicht begint bij het goed reinigen van de huid. Dit heeft niet alleen te maken met make-up, maar ook met vuil en stof uit de lucht. De lucht brengt namelijk veel vuil met zich mee. Dit is op het eerste gezicht niet altijd te zien, maar toch kunnen de poriën verstopt raken. Door het gezicht goed te reinigen wordt de kans op onzuiverheden kleiner. Ook voor een droge huid zijn er reinigingsmiddelen. Er zijn veel verschillende betrouwbare merken die gezichtsreiniging producten aanbieden.

Gezichtsreiniging is de basis

De basis van een goede gezichtsverzorging is een goede gezichtsreiniging. Onder de douche of alleen met een natte washand worden niet alle make-upresten, stof en vuil volledig verwijderd. Dit kan wel met speciale gezichtsreinigingsproducten. Het reinigen van het gezicht kost weinig moeite en de huid heeft er veel baat bij. De huid herstelt zich namelijk 's nachts en dit kan niet wanneer deze bedekt is met een laag stof of ander vuil. Wanneer de huid niet goed wordt gereinigd kunnen irritaties en onzuiverheden ontstaan.

Gemak van Leef.nl

Iedere huid is weer anders en heeft een ander product nodig. Bij de keuze voor een product voor gezichtsreiniging is het belangrijk om rekening te houden met het huidtype. Er zijn speciale producten voor een droge huid, voor een normale huid, maar ook voor een onzuivere huid. Daarnaast zijn er diverse soorten producten, zoals reinigingsdoekjes, gel en foam, maar ook tonics of serums. De laatste trend is het gebruik van thermaal bronwater om de huid te zuiveren.

Weten welk product het best bij uw huid past? Vraag dan een vrijblijvend advies vragen aan één van onze deskundigen. Al onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen thuis worden bezorgd of gratis worden afgehaald bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen