Winkelen per

Onzuiverheden

Help de huid herstellen

Bultjes, puistjes, roodheid en andere onzuiverheden in het gezicht zijn vervelend. Gelukkig zijn er allerlei goede producten die snel iets aan deze onzuiverheden kunnen doen. Deze helpen de huid herstellen en beschermen tegen slechte invloeden. De huid wordt gekalmeerd en zal snel weer stralen.

15 Producten


  1. 1
  2. 2

Onzuiverheden in het gezicht

Sommige mensen hebben snel last van bultjes, puistjes of andere onzuiverheden in het gezicht. Dit kan een aanhoudend probleem vormen en de enige oplossing is het dagelijks goed verzorgen van de huid. Voor elk specifiek probleem is er een passend product te vinden dat kan helpen de klachten te verminderen. Bestel deze product(en) eenvoudig online bij Leef.nl Wij zorgen voor een snelle levering, meestal zijn de producten de volgende dag al in huis, mits voor 16.00 uur besteld. U hebt een keus uit het ruime assortiment dat bestaat uit verschillende merken en verschillende soorten producten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zalf, crème of scrub. De volgende merken bevinden zich onder andere in ons assortiment:

Onzuiverheden, een bekend probleem

Iedereen heeft wel eens last van een puistje of vlekje in het gezicht. Sommigen mensen hebben echter vaker last van onzuiverheden. Een goede gezichtsverzorging doet vaak veel goed en daarnaast zijn er allerlei goede producten die bij specifieke problemen kunnen helpen. Deze producten stimuleren de huid om zich te herstellen en beschermen deze. Gezichtsverzorging begint bij een goede gezichtsreiniging Gedurende de dag vormt zich een laag stof, vuil en eventueel make-up op het gezicht. Met alleen het wassen van het gezicht gaat dit alles niet volledig weg. Dit vuil houdt het herstelproces van de huid 's nachts tegen. Oftewel, onzuiverheden kunnen minder snel genezen en wegtrekken. Zorg daarom altijd dat de huid goed is gereinigd voor het slapengaan.

Leef.nl helpt

Bij Leef.nl zijn producten voor het tegengaan en het herstellen van onzuiverheden te bestellen. Weten welk product het meest geschikt is? Neem dan contact op met en van onze deskundigen Alle producten die worden aangeboden zijn stuk voor stuk goedgekeurd door onze apothekers. Door de snelle levering kunt u vaak al de volgende dag uw huid verzorgen. Voor 16.00 uur besteld is meestal al de volgende dag in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis op te halen bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen