Winkelen per

Selectie verfijnen

Huidtype
  1. Droge huid (1)
Merk
  1. Avene (2)
  2. Eucerin (2)
  3. Gladskin (2)
  4. La Roche-Posay (1)

Rode vlekken

Een blozend gezicht met rode vlekken; de meeste mensen vinden het ontsierend. Bescherm de huid en behandel het met zachtheid met een van onze producten speciaal tegen rode vlekken.

7 ProductenRode vlekken en coupe rose

Het is heel vervelend wanneer uw huid rode vlekken heeft of wanneer u last heeft van coupe rose. Leef.nl heeft producten die deze roodheid neutraliseren en de huid versterken. De oorzaak van de roodheid is vaak een probleem met de haarvaatjes van de huid. Deze kunnen heel teer en gevoelig zijn door bijvoorbeeld UV-stralen, vervuiling, klimaat, voeding, stress en kunnen de microcirculatie van de huid aantasten. Door veelvuldige blootstelling aan deze elementen worden de vaatwanden brozer en ontstaan ontstekingsreacties.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen