Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Fagron (1)
  2. Vichy (2)
Hoofdbestanddeel
  1. Minoxidil (1)

Haaruitval

Dunner wordend haar

Op bepaalde momenten in ons leven kunnen we te maken krijgen met haaruitval. Het haar wordt steeds korter en dunner en op een gegeven moment kunnen er zelfs kale plekken ontstaan. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen kunnen we speciale producten gebruiken.

3 Producten
Terug naar boven

Haaruitval tegengaan

Mannen hebben vaker last van haaruitval dan vrouwen. Toch hebben ook veel vrouwen tijdens de overgang last van dunner wordend haar. Ook medicijnen kunnen haaruitval als bijwerking geven. Met goede haarverzorging kan haaruitval worden tegengaan of verminderd en het haar versterkt worden. Leef.nl heeft een ruim assortiment met haarverzorgingsproducten die haaruitval tegengaan. Deze producten zijn er bijvoorbeeld in de vorm van shampoos, serums, lotions en ampullen. Binnen het ruime assortiment worden producten van onder andere Vichy, Inneov, Hairwonder en Bioxsine aangeboden.

Juiste haarverzorging

Hoe er om wordt gegaan met het haar heeft invloed op de haaruitval. Zo kan er door permanenten, ontkroezen of verven eerder haaruitval optreden. Dit komt doordat deze behandelingen het haar kwetsbaarder en breekbaarder maken. Het haar kan dan in de hoofdhuid al afbreken en uitvallen. Ook het soort haarborstel kan effect hebben op de hoeveelheid haaruitval. Als u de verkeerde borstel gebruikt, dan beschadigt het haar, waardoor het eerder uitvalt. Bij Leef.nl vindt u verschillende producten die het haar versterken en voeden.

Leef.nl helpt

Voor meer tips om iets te doen aan haaruitval is het mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze deskundigen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide kennisbank. Hier vindt u veel informatie over haaruitval en wat er tegen te doen valt. Ook leest u hier over de oorzaken van haaruitval. Leef.nl biedt u niet alleen informatie en een breed assortiment, u geniet ook van een snelle levering. Als u voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis op te halen bij uw apotheek. Overigens zijn alle producten van Leef.nl goedgekeurd door apothekers. Leef.nl helpt.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen