Vichy Dercos Densi-Solutions Shampoo

Densi-Solutions - Shampoo voor voller haar

 15,95  11,96
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vichy Dercos Densi-Solutions Shampoo

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Densi-Solutions - Shampoo voor voller haar, speciaal voor fijn en verzwakt haar. Verwijdert onzuiverheden van de hoofdhuid en revitaliseert het haar vanaf de aanzet. Versterkt de haarvezels voor dikker, gezonder ogend haar.
Voor vrouwen met dunner wordend haar, een verminderde haardichtheid en een verminderde haarmassa die sterker, voller haar willen.

  • Dikker ogend haar
  • Intense reiniging
  • Onmiddelijk volume
  • +40% meer volume na één toepassing*
     *Instrumentele test

Deze shampoo bevat diepreinigende bestanddelen die de hoofdhuid van vuil ontdoen en de haarwortels stimuleren. De shampoo geeft de haarvezels kracht, body en volume, wasbeurt na wasbeurt. Het haar is dikker, zachter en gezonder. Er is pepermuntolie aan de formule toegevoegd om een verkoelingseffect te geven en de microcirculatie van de hoofdhuid te stimuleren.

EFFECTIEF
Na één applicatie:
+40% volume.*
Geeft het haar volume en body bij gebruik van de complete routine (shampoo voor voller haar + versterkende balsem + concentraat voor voller haar)*

80% vindt dat hun haar na twee weken gebruik er voller uitziet**.
91% zegt dat hun haar sterker aanvoelt**.

*Instrumentele test
** Consumententest –Densi-solutions shampoo + balsem + concentraat – 176 personen – na 2 weken.

APPLICATIE
Breng de shampoo aan op vochtig haar en hoofdhuid. Masseer zachtjes in en spoel uit. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen.

INHOUD
250 ml

Merk

Vichy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen