Handverzorging

Visitekaartje

Onze handen hebben vaak heel wat te verduren. Door ons werk of door weersinvloeden kunnen ze al snel droog worden en kunnen er kloofjes ontstaan. Verzorg ze daarom goed, want onze handen zijn ons visitekaartje.

38 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Handverzorging

Last van droge handen? Bij Leef.nl zijn de beste handverzorging producten eenvoudig online te bestellen. Wij hebben keuze uit een ruim assortiment aan producten. Er zijn een aantal varianten als het om handverzorging gaat, zoals handcrème, handlotions, zalf of zeep. Voor iedereen is een ander product de beste keuze. Mensen die veel met hun handen werken kunnen last krijgen van eelt. Voor hen zijn er producten die eelt kunnen helpen verwijderen. Andere producten helpen de nagels te versterken of beschermen de handen tegen invloeden van buitenaf. Deze handverzorging producten zijn er van verschillende merken, zoals:

● Vichy
● La Roche-Posay
● Eucerin
● Zarqa
● RoC

Verzorging van de handen

Uw handen krijgen dagelijks heel wat te verduren. Zo hebben de handen last van weersomstandigheden, vuil, zeep, maar ook huishoudelijk. Hierdoor kan er zich vrij snel eelt gaan vormen. De huid op de handen is vrij dun en heeft weinig talgklieren. Hierdoor zijn uw handen vatbaarder voor uitdroging. Een goed handverzorgingsproduct kan dit verhelpen en verzorgt en beschermt langdurig de gevoelige handen.

Leef.nl helpt

Mocht u nog met vragen zitten over de verzorging van de handen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze deskundigen. U kunt ook een kijkje nemen in onze kennisbank. Het uitgebreide assortiment van Leef.nl bestaat uit producten die stuk voor stuk goedgekeurd zijn door onze apothekers. Leef.nl biedt ook een snelle levering van de producten. Als u voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw producten gratis af te halen bij uw apotheek. Leef.nl helpt.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen