lavera Navulling Handzeep Limoen 500ml

lavera Navulling Handzeep Limoen 500ml voor het verfrissen en revitaliseren van de huid.

 5,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

lavera Navulling Handzeep Limoen 500ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

lavera Navulling Handzeep Limoen is een veganistische zeep die extra fijn is voor de gevoelige huid. Het schuim is zacht en reinigt de handen, zonder ze uit te drogen. De formule heeft een huidneutrale pH-waarde, waardoor de handen goed verzorgd worden, zelfs na het regelmatig wassen van de handen. De handzeep bevat biologische limoen en biologische citroengras en verfrist en revitaliseert de huid. Met de navulzakken kan de dispenser twee keer opnieuw gevuld worden. Zo wordt er 82% verpakkingsmateriaal bespaard in vergelijking met het gewicht van de dispensers.

Inhoud

500ml

Merk

Lavera

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen