Bad & Douche

Verwenmoment

De meeste mensen kunnen ongestoord genieten van een weldadige bad- of douchebeurt, maar er is ook een groep met een overgevoelige of allergische huid. In veel producten, zoals douchegel, zitten stoffen waar hun huid slecht op reageert. Voor hen is er gelukkig hypoallergene douchegel verkrijgbaar en natuurlijk ook andere hypoallergene bad- en doucheproducten.

58 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Badproducten en doucheproducten

Wie houdt er niet een lekkere douche of bad? Er zijn veel verschillende badproducten en doucheproducten die een bad of douche nog aangenamer kunnen maken. Daarmee kan het lichaam worden verzorgd en kunt u volledig ontspannen. Bij Leef.nl zijn de beste producten gemakkelijk online te bestellen. Zo zijn er badolie, badschuim- en zout, scrubs, zeep, douchegels, shampoos, conditioners en ook sponzen. Voor mensen met een gevoelige huid zijn er speciale hypoallergene producten te krijgen. De volgende merken vindt u onder andere in het ruime assortiment van Leef.nl:

 

Optimaal genieten

Een bad verzorgt het lichaam en laat de geest tot rust komen. Om zo optimaal mogelijk te genieten kunt u de producten van Leef.nl gebruiken. Wordt omringd door een heerlijke geur en verzorg de huid met bijvoorbeeld een scrub of badolie. Ook voor onder de douche zijn er allerlei fijne producten, voor een prachtige verzorgende huid. Kies bijvoorbeeld een scrub of een geurende douchegel. Bij Leef.nl kunt u gemakkelijk online uw producten bestellen.

 

Snelle levering

Als u uw producten bij Leef.nl bestelt dan geniet u van een snelle levering. Bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn worden de volgende dag al bezorgd. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij uw apotheek gratis af te halen. Een extra dienst van Leef.nl is dat u hier ook terecht kunt voor extra informatie. In onze kennisbank kunt u terecht voor veel informatie over verschillende onderwerpen. Mocht u nog met vragen blijven zitten dan kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze deskundigen.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen