Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. AHAVA (1)

Badschuim & -zout

Goed voor geest en lichaam

Een weldadig bad is natuurlijk genieten. Met goed badzout en badschuim wordt het baden nog lekkerder. Badzout en badschuim zuiveren en verzorgen de huid. Elke geur heeft een ander effect op lichaam en geest, zo zijn er vitaliserende geuren of juist geuren voor ultieme ontspanning. In ons assortiment vindt u verschillende soorten badschuim en badzout.

1 product
Terug naar boven

Badschuim en badzout

Gebruik eens badschuim of badzout tijdens een weldadig bad. Beide producten zijn rustgevend, waardoor een bad extra genieten wordt. Daarnaast verzorgen zij de huid.

Extra genieten

Om nog meer te kunnen genieten van een bad zijn er badschuim en badzout. Badschuim geeft een laag schuim op het water en heeft een heerlijke geur. Maar ook badzout kan zorgen voor een fijne geur in bad. Badzout geurt niet alleen heerlijk, maar kan ook worden gebruikt ter verzorging van de huid en als scrub. Het lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid zout nodig. Meestal komt u niet aan deze hoeveelheid. Het gebruik van badzout vult het zoutgehalte van de huid aan. Ook voor een voetenbad is badzout uitermate geschikt.

 Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen