Douchegel

Weldadige douchegel

De meeste mensen kunnen ongestoord genieten van een weldadige bad- of douchebeurt, maar er is ook een groep met een overgevoelige of allergische huid. In veel producten, zoals douchegel, zitten stoffen waar hun huid slecht op reageert. Voor hen is er gelukkig hypoallergene douchegel verkrijgbaar en natuurlijk ook andere hypoallergene bad- en doucheproducten. Een goede douchegel voor de gevoelige huid is te vinden in ons assortiment.

27 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3

Douchegel

Met een douchegel kan het lichaam worden gewassen en verzorgd. De huid wordt op een milde manier gereinigd. Er zijn verschillende varianten van douchegel. Zo zijn er crèmes, schuim, olie, lotion en gels. Elke variant heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het verschilt per persoon welke variant het best is. Bij Leef.nl bent u er in ieder geval van verzekerd dat u kwalitatieve producten in huis haalt. Alle producten zijn namelijk goedgekeurd door onze apothekers. Binnen het assortiment van Leef.nl vindt u onder andere de volgende merken:

 

Douchegel en de huid

Er zijn veel verschillende varianten van douchegels. Elke douchegel heeft een andere geur, kleur en verschillende reinigende en verzorgende eigenschappen. Bij het kiezen van een douchegel is het belangrijk om rekening te houden met het huidtype. Zo zijn er speciale douchegels voor een droge huid. Een droge huid heeft een hydraterende en verzorgende douchegel nodig, terwijl dit niet nodig is bij een normale huid. Ook schuimen niet alle douchegels. Of dit wel of niet gebeurd heeft geen effect op de reinigende werking van de douchegel en is meer een persoonlijke voorkeur. 

 

Snelle levering

Weet u niet zeker welk product het beste voor uw huid is of heeft u andere vragen over uw lichaamsverzorging? Neem eens een kijkje in onze kennisbank. Mocht u alsnog met vragen zitten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze deskundigen. U krijgt binnen vijf werkdagen een antwoord. Een andere service van Leef.nl is de snelle bezorging. Als u voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis af te halen bij een apotheek. Leef.nl helpt. Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen