Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Earth Therapeutics (1)

Sponzen

Wassen met weldadige spons

Sommige mensen vinden het fijn zich te wassen met een washand, anderen gebruiken liever een spons. Ook kan het soms noodzakelijk zijn een spons te gebruiken, bijvoorbeeld voor mensen met een beperkt bereik. Sponzen kunnen dan helpen om moeilijke plekken zoals de rug, toch zelfstandig te kunnen wassen.

1 product
Terug naar boven

Sponzen kopen

Iedereen heeft een andere voorkeur hoe hij zichzelf wil wassen. Zo kan er gekozen worden voor gebruik van een washand, een spons of gewoon met de hand. Een natuurlijke spons is bijvoorbeeld prettig om te gebruiken, doordat deze elastisch en veerkrachtig is. Voor mensen met een beperkt bereik kan het soms zelfs noodzakelijk zijn een spons met hulpstuk te gebruiken. Bij ons kunt u sponzen kopen die het reinigen van de huid vergemakkelijken. Alle producten zijn goedgekeurd door onze apothekers. 

Waarom een spons gebruiken?

Het voordeel van het gebruik van een spons ten opzichte van de hand of een washand is dat er minder douchegel verloren gaat. Met maar een klein beetje douchegel op de spons ontstaat er al veel reinigend schuim. Zo kan met een kleine hoeveelheid douchegel het hele lichaam worden gewassen. Ook is het soms noodzakelijk een spons te gebruiken. Voor mensen met een beperkt bereik zijn er bijvoorbeeld sponzen met een handvat. Het wassen van de armen, benen en de rug kan daardoor alsnog zelfstandig worden gedaan. Met deze speciale sponzen kan men zich effectief wassen met een zachte spons gecombineerd met een afneembare hoes. Sommige sponzen hebben een antisliphandvat dat zorgt voor een goede vaste grip tijdens het baden of douchen.

 Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen