Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vichy (1)

Cellulite / Sinaasappelhuid

Bobbels op uw bovenbenen

Slanke bovenbenen passen beter bij het lichaam, geven meer zelfvertrouwen en zorgen dat we lekkerder in ons vel zitten. Zo'n 90% van de vrouwen krijgt echter een keer te maken met cellulitis (sinaasappelhuid). Om cellulitis te behandelen en te verminderen zijn er anti-cellulitis cremes te bestellen bij Leef.nl.

1 product
Terug naar boven

Cellulite / sinaasappelhuid verminderen

Veel vrouwen krijgen een keer in hun leven te maken met cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Door onderhuidse vetophopingen op de heupen, de dijbenen of de billen ontstaan er bobbeltjes en kuiltjes in de huid. Een anti-cellulite creme kan deze sinaasappelhuid behandelen. De creme maakt het opgehoopte vet los, remt de ontwikkeling van vetopslag en maakt de sinaasappelhuid gladder. Daarnaast kunnen massages en een gezonde levensstijl helpen cellulite te behandelen. Wilt u cellulite verminderen? Bij Leef.nl vindt u de juiste producten die goedgekeurd zijn door apothekers. Wij hebben onder andere de volgende merken:

Vichy anti-cellulite creme
Somatoline anti-cellulite creme

Wat is cellulite?

Cellulite zijn kleine vetophopingen die op het lichaam kunnen ontstaan, voornamelijk op de bovenbenen en de billen. De huid en het onderhuids bindweefsel krijgen daardoor een bobbelige structuur. Het is volkomen onschuldig, maar het ziet er minder mooi uit. Een sinaasappelhuid ontstaat door hormoonveranderingen in het vetweefsel. Hierdoor zwelt dit soms meer of minder op, waardoor de huid bobbelig wordt. Of iemand cellulite krijgt hangt niet altijd samen met het vetpercentage. Bijna alle vrouwen (90%) krijgen te maken met cellulite. Een sinaasappelhuid past vaak niet in het schoonheidsideaal. Gelukkig kunt u bij Leef.nl uw producten vinden die kunnen helpen om van een sinaasappelhuid af te komen.

Snelle levering

Wilt u meer informatie over cellulite of over het tegengaan hiervan? Neem eens een kijkje in onze kennisbank. Voor vragen kunt u ook altijd vrijblijvend terecht bij een van onze deskundigen. Binnen vijf werkdagen zorgen zij voor een antwoord. Bij Leef.nl geniet u van informatie, kwalitatieve producten en een snelle levering. Als u voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis af te halen bij uw apotheek. Leef.nl helpt.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen