Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vichy (3)

Cellulite / Sinaasappelhuid

Bobbels op uw bovenbenen

Slanke bovenbenen passen beter bij het lichaam, geven meer zelfvertrouwen en zorgen dat we lekkerder in ons vel zitten. Zo'n 90% van de vrouwen krijgt echter een keer te maken met cellulitis (sinaasappelhuid). Om cellulitis te behandelen en te verminderen zijn er anti-cellulitis cremes te bestellen.

3 Producten
Terug naar boven

Cellulite / sinaasappelhuid verminderen

Veel vrouwen krijgen een keer in hun leven te maken met cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd. Door onderhuidse vetophopingen op de heupen, de dijbenen of de billen ontstaan er bobbeltjes en kuiltjes in de huid. Een anti-cellulite creme kan deze sinaasappelhuid behandelen. De creme maakt het opgehoopte vet los, remt de ontwikkeling van vetopslag en maakt de sinaasappelhuid gladder. Daarnaast kunnen massages en een gezonde levensstijl helpen cellulite te behandelen. 

Wat is cellulite?

Cellulite zijn kleine vetophopingen die op het lichaam kunnen ontstaan, voornamelijk op de bovenbenen en de billen. De huid en het onderhuids bindweefsel krijgen daardoor een bobbelige structuur. Het is volkomen onschuldig, maar het ziet er minder mooi uit. Een sinaasappelhuid ontstaat door hormoonveranderingen in het vetweefsel. Hierdoor zwelt dit soms meer of minder op, waardoor de huid bobbelig wordt. Of iemand cellulite krijgt hangt niet altijd samen met het vetpercentage. Bijna alle vrouwen (90%) krijgen te maken met cellulite. Een sinaasappelhuid past vaak niet in het schoonheidsideaal.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen