Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. 1-2DRY (1)
  2. Cerique (6)
  3. Lavera (6)
  4. SyNeo 5 (1)
  5. Vichy (8)

Deodorant

Dagelijkse bescherming

Een deodorant beschermt ons tegen ongewenste zweetplekken en -geuren. Door dagelijks een deodorant te gebruiken voelen we ons fris en zelfverzekerd. Kies het liefst een deodorant die bij u past. Ga voor geurloos of juist een fijne geur en kies tussen een creme, roller, spray of stick.

31 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Deodorant kiezen

Bijna iedereen gebruikt dagelijks een deodorant om zich te beschermen tegen ongewenste zweetplekken in kleding of een zweetlucht. Het verschilt wel per persoon hoeveel iemand transpireert. Voor mannen en vrouwen die bijvoorbeeld last hebben van hevige transpiratie zijn er producten met een extreem effectieve antitranspiratie werking. Daarnaast is het ook belangrijk rekening te houden met de huid. Voor mensen met een gevoelige huid is het beter een product te kiezen dat speciaal op hen is afgestemd. U kunt verschillende soorten deodorants bestellen. Zo zijn er deodorant crèmes, deorollers, deosticks en deosprays voor zowel mannen als vrouwen. 

Deodorants en persoonlijke hygiene

Transpiratie is een natuurlijke functie van het lichaam die tot doel heeft onze lichaamstemperatuur te regelen. Soms wordt deze verstoord door lichaamsbeweging, stress of de buitentemperatuur, wat kan leiden tot overmatig vochtverlies, een onaangename geur en irritatie. Een deodorant beschermt ons de gehele dag tegen nare geurtjes en overmatig transpireren. Er zijn verschillende soorten te vinden. Zo zijn er antitranspiratie producten, die overmatig transpireren tegengaan en zijn er middelen die de geur slechts maskeren. Een goed product voorkomt transpiratiegeur zonder de natuurlijke functies van de huid nadelig te beinvloeden. Houd bij de keuze voor een deodorant altijd rekening met het huidtype. In sommige deodorants zit (veel) alcohol, maar niet elke huid verdraagt dit goed. Een droge huid. kan hier soms alleen maar droger van worden. Voor de droge of gevoelige huid is het daarom verstandig een speciaal afgestemd product te kiezen.

 Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen