Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Hypogeen (1)
  2. Therme (2)
  3. Vichy (1)

Creme

Voor de zeer gevoelige oksel

Voor mensen met een (extreem) gevoelige huid is het soms beter een deodorant in de vorm van een creme te gebruiken. Een deodorant creme is zacht voor de huid en geeft toch voldoende bescherming.

4 Producten
Terug naar boven

Deodorant crème

Veel mensen gebruiken een deodorant spray. Voor mensen met een droge of gevoelige huid is het meestal beter om een ander product te kiezen, zoals een deocrème, deoroller of deostick. Bij Leef.nl zijn er daarom ook deodorant cremes in het assortiment. Perfect voor de gevoelige huid. In het assortiment van Leef.nl vindt u verschillende merken die cremes als deodorant verkopen. Wij bevelen onder andere de volgende merken aan:

Therme deodorant cremes
Vichy deodorant cremes
Deoleen deodorant cremes
Dermolin deodorant cremes
Hypogeen deodorant cremes

Waarom een crème?

Bij mensen met een (zeer) gevoelige huid kan een deodorant het transpireren soms juist verergeren. Dit kan komen doordat de huid geïrriteerd reageert op de bestandsdelen in deze producten. Door een creme te gebruiken is de kans veel kleiner dat de huid geirriteerd raakt. Ook zitten hier vaak verzorgende middelen in die de huid beschermen en verzorgen en zal een creme natuurlijk de transpiratiegeur door ongewenste bacteriegroei remmen. Daarom is voor mensen met een overgevoelige huid een creme aan te raden. De meeste deodorant cremes zijn zelfs direct na het ontharen te gebruiken.

Leef.nl helpt

Bestel voor 16.00 uur uw deodorant bij Leef.nl en u hebt het product de volgende dag al in huis. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw producten gratis af te halen bij een van de aangesloten apotheken. Weet u niet goed welke deodorant u het beste kunt gebruiken? Vraag hulp aan een van onze deskundigen. Zij kunnen een advies geven binnen vijf werkdagen. Ook zou u eens een kijkje kunnen nemen in onze kennisbank. Leef.nl helpt.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen