Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Cerique (2)
  2. RoC (1)

Winkelen per
  1. Actieve filters
  2. Cerique
  3. Alles wissen

Stick

Okselfris met deostick

Een deodorant stick zorgt de gehele dag voor droge en verzorgde oksels. De stick voorkomt overmatig vochtvorming en transpiratie geur, zodat de okselhuid fris en droog aanvoelt. Zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

2 Producten
Terug naar boven

Deodorant stick

Voor sommige mensen zijn deodorant sprays geen goede keuze. In dat geval kunnen zij kiezen voor een deodorant creme, een deoroller of een deostick. Probeer eens een deodorant in de vorm van een stick. Deze zijn makkelijk in het gebruik en beschermen tegen nare geurtjes en zweetplekken. Daarnaast werken ze vaak verzorgend. Onze deodorant sticks zijn stuk voor stuk goedgekeurd door onze apothekers.

Voordeel van een stick

Een deodorant in de vorm van een stick is eigenlijk de vaste vorm van deodorant. U schuift de stick naar boven en smeert het product over de oksels. Er wordt zo een nauwelijks voelbaar beschermend laagje gevormd dat de oksels beschermt tegen nare geurtjes. De deostick is een goed alternatief voor mensen die sprays niet goed verdragen en liever geen rollers gebruiken. Breng de deodorant het liefst direct na het douchen en afdrogen aan. Vooral voor de gevoelige huid zijn deodorant sticks zeer geschikt.

 Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen