Winkelen per

Bodylotion

Voor uw hele lichaam

Voor mensen met een droge of gevoelige huid kan een bodylotion verzachtend werken. Een bodylotion voor de droge huid voorkomt en behandelt een droge, jeukende huid door de natuurlijke barriere van de huid te herstellen. De conditie van de huid wordt versterkt zodat huidproblemen minder worden.

15 Producten


  1. 1
  2. 2

Bodylotion droge huid

Sommige mensen hebben last van een (extreem) droge of gerriteerde huid. In dat geval is de juiste verzorging belangrijk. Een speciale bodylotion kan de huid beschermen en voeden. Leef.nl heeft bodylotions speciaal voor de droge huid in het assortiment. Al onze producten zijn goedgekeurd door onze apothekers. Er zijn veel verschillende bodylotions in het assortiment van Leef.nl, bijvoorbeeld speciaal voor mensen met diabetes of met een allergische huid. Een aantal van de merken die u terug vindt in het bodylotion assortiment voor de droge huid zijn:

AHAVA
Balneum
Vichy 
Vaseline

De droge huid verzorgen

Een droge huid brengt veel met zich mee. Mensen met een droge huid hebben vaak last van een jeukend of een irriterend gevoel. Door de huid te beschermen en hydrateren kan verlichting worden geboden. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld naast een bodylotion ook een badolie voor de droge huid. Een gewone bodylotion volstaat niet altijd. Een bodylotion speciaal voor de droge huid is extra zacht en mild en zorgt voor een goede bescherming. De huid gaat weer stralen en irritaties worden minder. Sommige mensen hebben ook last van een droge gezichtshuid. In dat geval is een gezichtsreiniging voor de droge huid goed om te gebruiken.

Leef.nl helpt

Wij, van Leef.nl, kunnen ons goed voorstellen dat het kiezen van het juiste product lastig is. Daarom is er een uitgebreide kennisbank waar veel informatie te vinden is over huidverzorging. Mocht u alsnog met vragen blijven zitten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze deskundigen. Zij zullen uw vragen binnen vijf werkdagen beantwoorden. Zodra u weet welk product het meest geschikt is, kunt u deze gemakkelijk en snel online bij ons bestellen. Als u voor 16:00 uur bestelt, dan heeft u het huidverzorgingsproduct de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis af te halen bij uw apotheek. Leef.nl helpt.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen