Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Balneum (2)
  2. Eucerin (4)
  3. Hypogeen (1)
  4. La Roche-Posay (2)
  5. Samenwerkende Apothekers (1)

Bodylotion

Voor uw hele lichaam

Voor mensen met een droge of gevoelige huid kan een bodylotion verzachtend werken. Een bodylotion voor de droge huid voorkomt en behandelt een droge, jeukende huid door de natuurlijke barriere van de huid te herstellen. De conditie van de huid wordt versterkt zodat huidproblemen minder worden.

10 Producten


  1. 1
  2. 2

Bodylotion droge huid

Sommige mensen hebben last van een (extreem) droge of gerriteerde huid. In dat geval is de juiste verzorging belangrijk. Een speciale bodylotion kan de huid beschermen en voeden. Wij hebben bodylotions speciaal voor de droge huid in het assortiment. Al onze producten zijn goedgekeurd door onze apothekers. Er zijn veel verschillende bodylotions in ons assortiment, bijvoorbeeld speciaal voor mensen met diabetes of met een allergische huid.

De droge huid verzorgen

Een droge huid brengt veel met zich mee. Mensen met een droge huid hebben vaak last van een jeukend of een irriterend gevoel. Door de huid te beschermen en hydrateren kan verlichting worden geboden. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld naast een bodylotion ook een badolie voor de droge huid. Een gewone bodylotion volstaat niet altijd. Een bodylotion speciaal voor de droge huid is extra zacht en mild en zorgt voor een goede bescherming. De huid gaat weer stralen en irritaties worden minder. Sommige mensen hebben ook last van een droge gezichtshuid. In dat geval is een gezichtsreiniging voor de droge huid goed om te gebruiken.

 Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen