Ontharen

Ongewenst haar

Lichaamshaar is vooral in de zomer ongewenst. Wanneer de zon weer volop schijnt willen we al die ontsierende haren op benen, in oksels en in de bikinistreek verwijderd hebben. Wij hebben voor u goede producten om dit pijnloos en snel te kunnen doen. Bekijk ons aanbod en kies de manier die u het meest prettig vindt.

28 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zacht en glad

Lichaamshaar is vaak ongewenst. Het liefst hebben vrouwen gladde benen en ook de oksels en bikinilijn worden onthaard. Maar ook mannen ontharen hun lichaam steeds vaker. Om gemakkelijk en snel te kunnen ontharen zijn er verschillende methodes. Harsen, epileren, laser ontharen, ontharingscrème en scheren zijn voorbeelden. Welke manier het prettigst is verschilt per persoon. Bij Leef.nl vindt u een groot assortiment aan producten om pijnloos en snel te kunnen ontharen.

Verzorgen en ontkleuren

Donkere haren die zichtbaar zijn in bijvoorbeeld het gezicht of op de benen kunt u ook ontkleuren. Ze zijn dan minder goed zichtbaar en dus minder opvallend. Wilt u de haren verwijderen? Dan kunt u kiezen uit veel verschillende methoden, harsen, scheren en epileren. Bekijk ons aanbod en kies de manier die u het meest prettig vindt.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen