Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Eucerin (1)
  2. Palmers (2)
  3. Vichy (1)
  4. Cosmostar (1)
  5. Bio Oil (1)
  6. Bepanthen (1)

Striemen

Niet alleen door een zwangerschap

Striemen, of striae, zijn strepen op de huid. Meestal worden deze in verband gebracht met zwangere buiken, maar ze kunnen ook op andere plekken op het lichaam voorkomen. Striemen ontstaan wanneer het lichaam snel groeit (bijvoorbeeld bij een zwangerschap of groeispurt) waardoor de huid beschadigd en er een soort litteken ontstaat. Striemen verwijderen is vaak niet helemaal mogelijk, maar verminderen kan wel.

7 ProductenStriemen verwijderen

Wanneer iemand striemen heeft wil hij er het liefst zo snel mogelijk van af. Het is vooral belangrijk de beschadigde huid goed te verzorgen, zodat deze snel kan herstellen. Meestal verdwijnen striemen na een tijdje vanzelf, maar u kunt dit proces versnellen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Helaas zijn striemen, ook wel striae genoemd, meestal niet helemaal te voorkomen. Door de huid soepel te houden met een voedende crème of bodylotion is het wel mogelijk de kans op striae te verkleinen. In het assortiment van Leef.nl kunt u zowel een olie als een creme bestellen die kan helpen bij striemen. Het ligt er net aan waar de voorkeur naar uit gaat. De volgende merken bieden een product dat helpt bij striemen:

Vichy
Bio Oil
Palmers

Striae voorkomen

Zoals al vermeld zijn striemen niet altijd te voorkomen. Mensen die last krijgen van striemen hebben hier vaak aanleg voor. Striemen worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een zwangerschap. Het lichaam groeit dan sneller dan de huid bij kan houden. Doordat de huid snel wordt uitgerekt ontstaan er een soort scheuren, net als wanneer een elastiekje wordt uitgerekt tot het maximum. Door een creme of olie te gebruiken blijft de huid soepel en wordt de kans op striemen kleiner. Een soepele huid is flexibeler en rekt gemakkelijker mee. Hierdoor kan de huid de groei van het lichaam beter bijhouden en zal minder snel beschadigen. Een creme of olie kan daardoor soms helpen. Ook kunnen deze producten het herstel van striemen bevorderen. Zo worden de striemen minder zichtbaar.

Leef.nl helpt

Bij Leef.nl kunt u gemakkelijk en snel uw producten tegen striemen bestellen. Het voordeel is dan ook dat u deze snel in huis heeft. Voor 16.00 uur bestelt, is de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om de producten gratis af te halen bij uw apotheek. Mocht u nog vragen hebben over het verzorgen van een huid met striae of het voorkomen ervan, dan kunt u altijd een kijkje nemen in onze kennisbank. Ook kunt u contact opnemen met een van onze deskundigen. Zij beantwoorden gestelde vragen binnen vijf werkdagen. Leef.nl helpt.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen