Winkelen per

Selectie verfijnen

Productkenmerken
  1. Parabeenvrij (1)
  2. Parfumvrij (1)
Merk
  1. La Roche-Posay (2)

Kinderen

La Roche-Posay Anthelios Kind

Bescherm het kwetsbare kinderhuidje maximaal. Smeer rijkelijk en herhaal zeer regelmatig. Houdt kinderen jonger dan drie jaar uit de zon.

2 Producten
Terug naar boven

Bescherming van de kinderhuid

De huid van kinderen is zeer kwetsbaar en moet daarom goed beschermt worden tegen de schadelijke invloeden van de zon. Veelvuldige verbranding kan op latere leeftijd huidkanker tot gevolg hebben, daarom moet de kinderhuid zeer goed worden beschermd. Breng La Roche-Posay Anthelios Kind op vlak voordat het kind in de zon komt. Breng zeer rijkelijk aan en herhaal dit regelmatig. Vooral na het zwemmen en afdrogen moet een nieuwe laag worden opgebracht. Houdt kinderen jonger dan 3 jaar uit de zon.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen