Expressierimpels

Lach- en fronsrimpels

Lachrimpeltjes zijn charmant, fronsrimpels vinden we al iets minder. In ieder geval willen we zo min mogelijk rimpels. liftactiv Advanced filler is er speciaal om alle soorten rimpels zichtbaar te verminderen. Krijg ook een jongere stralende huid.

Er zijn geen producten gevonden.

Vichy Liftactiv Advanced filler

Maak kennis met dit effectieve product van Vichy dat is ontstaan na tien jaar onderzoek. Vichy combineert voor dit product twee krachtige werkstoffen die bekend staan om hun antirimpel werking: Pure Retinol in een zeer hoge concentratie en LR2412. Liftactiv Advanced filler doet alle soorten rimpels zichtbaar te verminderen, zelfs diepe en verticale. Uw huid lijkt direct gladder en de gelaatstrekken zijn frisser. Na acht weken tijd ziet u dat verticale rimpels zijn vervaagd. Uw gezicht heeft een positievere uitstraling, de huid ziet er jonger en stralender uit. Heeft u een gevoelige huid? Het product is geschikt voor alle huidtypen, zelfs gevoelige. Liftactiv is dermatologisch getest. Met kalmerend, versterkend en herstellend Thermaal bronwater van Vichy.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen