Pigmentvlekken

Verschillende soorten vlekjes

Heeft u vlekjes in uw gezicht? Ze kunnen veroorzaakt worden door de zon, ouderdom of andere imperfecties. Behandel ze met Idealia Pro Vlekkencorrector voor een egalere huid en natuurlijke uitstraling.

Er zijn geen producten gevonden.

Vichy product tegen pigmentvlekken

Bijna iedere vrouw, ongeacht de leeftijd, huidtype en huidskleur, heeft last van pigmentvlekken. We onderscheiden verschillende typen vlekken: donkere vlekken, vlekken door de zon, ouderdomsvlekken, roodheid en vlekken door imperfecties. Vichy innoveerde Idealia Pro Vlekkencorrector om deze vlekken zichtbaar te verminderen.

Effectieve werking om de vlekken aan te pakken

De Technologie DRM Bright + LHA : is nu voor het eerst toegepast in een Vichy verzorgingsproduct en richt zich op de bron van vlekken. De gepatenteerde actieve werkstoffen zijn door Vichy geselecteerd vanwege de aanvullende werking op elkaar: Eperuline + Procysteïne+Vitamine Cg. Het complex heeft een antipigmentaire, ontstekingsremmende en antioxidante werking. U krijgt een zichtbaar stralendere huid na zeven dagen. Na vier weken zijn donkere vlekken zichtbaar verminderd. De teint is egaler en de natuurlijke uitstraling is als herleefd.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen