Winkelen per

Selectie verfijnen

Huidtype
 1. Droge huid (12)
 2. Normale/Gemengde huid (12)
 3. Onzuivere huid (15)
 4. Vette huid (16)
Productkenmerken
 1. Parabeenvrij (23)
Merk
 1. Vichy (128)

Uw behoefte

Welke Vichy producten heeft u nodig?

Vichy is een innovatief merk dat voor iedere man en vrouw, jong of oud een prachtige lijn producten heeft. Of het nu gaat om gezichtsverzorging, lichaamsverzorging of een mooie bos haar. Op deze pagina kunt u een keuze maken uit de voor u meest relevante lijn. Wilt u eerst een product proberen? Bestel dan een van de mini's van Vichy.

128 Producten


 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bescherming in alle fasen

Uw hele lichaam, maar het meest nog uw gezicht wordt iedere dag weer blootgesteld aan weersomstandigheden en agressies van buitenaf. Uw huid heeft verzorging nodig die voedt, beschermt, en versterkt. Ontdek het productassortiment van Vichy, ontwikkeld om zorg te dragen voor uw huid en voor uw haar. Vichy laat uw huid weer stralen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen