Vichy Idealia Life Serum

Idealia Life Serum is een Anti-oxidant serum geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een stralende huid.

 38,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vichy Idealia Life Serum

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Verkrijg de huid waar u van droomt met het eerste 'life proof' serum van Vichy voor een opvallende verbetering van de huidkwaliteit. Het Idealia Life serum is een product uit de nieuwe generatie huidverzorging. dat te gebruiken is in combinatie met uw dag- of nachtcrème. 
Het serum beschermt uw huid tegen schadelijke invloeden om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Bescherm uw huid tegen vervuiling, UV-stralen en en behoudt een een mooie, egale huid.

Voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, huidtype en huidskleur.

Werking van alle aspecten van de huidkwaliteit die worden beïnvloed door de levensstijl: Kleur en effenheid, poriën en expressie van de gelaatstrekken.

EFFECTIEVE WERKING
Voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige.
Serum met hypoallergene formule, dermatologisch getest op gevoelige huid. Verrijkt met kalmerend en versterkend Thermaal Bronwater van Vichy.

Een opvallende verbetering van de huidkwaliteit:
- Frisse kleur
- Egale huid
- Uitgeruste gelaatstrekken
- Verfijnde poriën

Doeltreffendheid klinisch bewezen, zelfs bij een:
- Vermoeide huid
- Een huid die wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en roken
- Een huid die teveel is blootgesteld aan UV-stralen
- Een huid die slecht gevoed is

PLEZIER
De bijzonder fijne en lichte textuur van IDÉALIA LIFE SERUM glijdt over de huid.
Door de gouden en rode parelmoeren, die samen de kleur van een ideale huid vormen, wordt de huidskleur doorbroken om de ideale kleur te voorschijn te laten komen. 
De emulsietextuur, die licht filmogeen en niet vet is, laat een heel dun beschermend laagje achter op het huidoppervlak en beschermt de huid tegen microdeeltjes die zich in de loop van de dag aan de huid hechten en de huid verstikken.

GEBRUIK
's morgens en/of 's avonds enkele druppels serum over het gehele gezicht verdelen. IDÉALIA LIFE SERUM kan bij een normale tot gemengde huid alleen gebruikt worden. Bij de droge tot zeer droge huid daarna nog een dag- of nachtcrème aanbrengen.

TEXTUUR & GEUR
Idealia Life Serum is een frisse en luchtige fluide die snel in de huid trekt. Idealia Life Serum is hypoallergeen geparfumeerd.

VERPAKKING & INHOUD
Pompflacon - 30 ml

Merk

Vichy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen