Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vichy (3)

Oogverzorging

De huid rondom je ogen is heel teer en gevoelig, wees daarom zo voorzichtig mogelijk. Vichy heeft diverse producten ontwikkeld die de huid rondom je ogen op de mildste wijze verzorgen.

3 Producten
Terug naar boven

Oogverzorging

Heeft u last van wallen, donkere ringen, vermoeide ogen? We hebben dit van tijd tot tijd allemaal we eens. De huid rondom uw ogen is niet alleen gevoelig, maar ook laat deze snel zien hoe goed of hoe slecht we ons voelen. Een paar nachten slecht slapen en uw ogen tonen precies aan hoe moe u bent. Ook na een avondje stappen ziet u er niet op uw best uit. Besteed daarom eens extra aandacht aan de tere huid rondom de ogen en kies een van de speciale producten van Vichy. Er is een speciale oogcontour gel die rimpels uitvlakt en kringen rond de ogen verminderen. Uw gezicht ziet er minder moe en veel meer ontspannen uit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen