Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vichy (1)

Dunner wordend haren

Dun haar versterken

Niemand vindt het prettig wanneer het haar dunner wordt. Gelukkig zijn er producten die veel verschil kunnen maken wanneer u haar wat dunner wordt. Bijvoorbeeld de Vichy Dercos Energie Shampoo.

1 product
Terug naar boven

Haaruitval, zowel bij mannen als vrouwen

Zowel mannen als vrouwen krijgen te maken met haaruitval. Bij mannen zijn het de bekende plekken, zoals de startbanen en de kruin op het hoofd. Vrouwen verliezen haar veel meer verdeeld over het gehele hoofd zodat het minder opvalt. Ook hebben vrouwen meer mogelijkheden om door haarstijl en kapsel het dunnere haar te camoufleren. Goede producten dragen daar aan bij. Ook voor mannen zijn er producten die het haar sterker maken.

Vichy Dercos Energie Shampoo

Vichy Dercos Energie Shampoo is er voor mannen en vrouwen die last hebben van lichte tot gevorderde haaruitval. De enige shampoo met Aminexil, het toonaangevende cosmetisch molecuul tegen haaruitval. Voor sterker haar dat krachtiger is van de haarwortels tot de punten. Het haar voelt veerkrachtiger aan.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen