Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vichy (9)

Deodorants

Vichy Deodorants voor iedereen

De deodorants van Vichy zijn er als spray, crème of als roller. Alle deodorants zijn effectief en huidvriendelijk. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid. Ook mensen met overmatige transpiratie zijn de hele dag beschermt. Kies hier uw favoriete Vichy deodorant.

9 ProductenTranspiratie onder controle

Niemand vindt een zweetgeur prettig of vochtige plekken in de kleding onder de oksels, maar we transpireren wel allemaal vrijwel de hele dag door. Een goede bescherming maakt ons zekerder van onszelf, geeft ons zelfvertrouwen. De deodorants van Vichy beschermen optimaal tegen geur en transpiratie, zelfs overmatige transpiratie. Ze zijn verkrijgbaar als roller, crème en als spray, voor zowel mannen als vrouwen. De producten kunnen worden gebruikt door alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. Kies uw eigen favoriete Vichy deodorant- expertise product voor een rustig gevoel gedurende de dag. Bijvoorbeeld de Vichy Deodorant Stress Resist Roller 72 uur? Of de Vichy Deodorant Anti-transpiratiecrème 7 dagen? 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen