Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Excilor (1)
  2. Mycosan (1)
  3. Wartner (1)

Schimmelnagels

Een schimmelnagel is meestal een hardnekkige kwaal.Er zijn meerdere antischimmelproducten verkrijgbaar die op de nagels kunnen worden aangebracht. Consequent aan blijven brengen is hierbij van belang. Met de volgende tips gaat u de groei van schimmels tegen: Gebruik geen zeep, droog uw voeten goed, knip de nagels recht af, draag elke dag schone sokken, vermijd te strakke schoenen en draag slippers in openbare ruimtes.

4 Producten
Terug naar boven

Kalknagel behandelen

Een schimmelnagel (kalknagel) is een veelvoorkomend en vervelend probleem dat ongemak en schaamte kan veroorzaken. Er zijn producten die een effectieve bescherming en behandeling bieden voor schimmelnagels. De schimmel wordt bestreden en de nieuwe nagelgroei beschermt tegen infectie. De nagels herstellen zich en krijgen weer een natuurlijk en gezond uiterlijk. Schimmelnagels zijn onschuldige  en hebben in principe geen behandeling nodig. Ook hoeft de aangedane nagel niet verwijderd te worden. Maar hoewel behandeling dus niet nodig is, worden de nagels vaak als lelijk ervaren en wil men er graag van af. Er zijn diverse producten speciaal voor schimmelnagels in de handel. Helaas is schimmelnagels meestal wel een hardnekkige kwaal.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen