Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)
  2. Herome (2)
  3. Malteser (23)

Vijlen & Schaartjes

Naast de reguliere nagelvijlen, raspen, knippers en (baby)schaartjes vindt u hier ook speciale producten die helpen in geval van bijvoorbeeld een beperkte handfunctie.

27 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3

Nagels vijlen en knippen

Als de nagels te lang worden kunnen ze geknipt of gevijld worden. Met een nagelschaartje of nagelknipper kunnen de nagels worden ingekort, ze kunnen hierdoor echter wel beschadigd raken. Het is daarom aan te raden om een nagelvijl te gebruiken voor een mooie gladde nagelrand. Knip de nagels van de tenen recht af om ingroeien te voorkomen en vijl vervolgens de hoekjes een beetje bij. De vingernagels kunt u al naar u wens knippen en vijlen. Bij Leef.nl vindt u verschillende nagelvijlen en nagelscharen van goede kwaliteit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen