Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Malteser (5)

Knippers

Allerhande knippers; ook op blok voor mensen met een beperkte handfunctie of knippers met een ingebouwd vergrootglas voor mensen met slecht zicht.

5 Producten
Terug naar boven

Nagels knippen

Nagels knippen is niet altijd heel gemakkelijk. Zeker wanneer nagels erg hard zijn of dat u moeilijk bij de nagels van uw voeten kunt komen, of bijvoorbeeld uw handen niet meer zo krachtig zijn. Er zijn diverse soorten nagelknippers verkrijgbaar. Bijvoorbeeld nagelknippers die op een stevig blok zitten zodat u die met een hand kunt bedienen. Ook handig is een nagelknipper met vergrootglas wanneer u lastig zicht heeft op dit werkje. Bekijk op Leef.nl welke nagelknippers er zijn zodat ook u zelf de verzorging van uw handen en voeten kunt blijven doen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen