Care Plus Camphor Spray

Care Plus Camphor Spray verhardt de huid en voorkomt blaarvorming.

 4,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Care Plus Camphor Spray

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Care Plus Camphor Spray verhardt de huid en voorkomt blaarvorming. Spuit, vanaf twee tot drie weken voorafgaand aan de wandeltocht, de voeten dagelijks in. Tijdens en na de wandeltocht verkoelt, verfrist en verlicht de spray vermoeide spieren en voeten. Ook te gebruiken voor het reinigen van de huid, voordat een pleister wordt aangebracht.

Te gebruiken bij

  • Wandelen
  • Voetverzorging
  • Voorkomen van blaren

Productvoordelen

  • Verstevigt de huid
  • Voorkomt blaarvorming

Gebruiksadvies

Start ruim voor aanvang (2 tot 3 weken) van een lange of meerdaagse wandeltocht met het dagelijks bespuiten van de voeten met Care Plus Camphor Spray. De Camphor Spray is tevens te gebruiken tijdens en na een lange wandeltocht. Ook te gebruiken voor het reinigen van de huid voordat men een pleister aanbrengt.

Inhoud

60 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

Care Plus

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen