Voetcrème

Droge voeten behandelt u met een voetcrème. Hiermee voorkomt u voetproblemen die kunnen optreden als gevolg van de droge huid. Een droge huid is namelijk gevoeliger voor wondjes en infecties. Houd uw voeten daarom zacht en soepel.

18 Producten


  1. 1
  2. 2

Verzorging van voeten en benen

De dagelijkse verzorging van de voeten is zeer belangrijk, maar wordt door veel mensen nogal eens vergeten. Vooral bij een (extreem) droge en gevoelige huid van de voeten en onderbenen is het verstandig deze goed te verzorgen. Droge onderbenen geven een jeukend en trekkend gevoel, voeten kunnen bij uitdroging kloofjes leiden tot kloven. Een voetcrème kan bijdragen aan het behoud van gezonde voeten en ter voorkoming van voetproblemen. Zo worden droge voeten en benen weer zacht en soepel. Bekijk het assortiment op Leef.nl. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen