Gezicht

De zon maakt oud

Ons gezicht wordt het meest blootgesteld aan de zon. Dit terwijl de gezichtshuid gevoelig is en snel kan beschadigen. Daardoor kan de huid sneller verouderen en kunnen er vroegtijdig rimpels of pigmentvlekken ontstaan. Om dat te voorkomen is het verstandig om altijd goede zonbescherming voor het gezicht te gebruiken.

42 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zonbescherming gezicht

Geniet u graag van de zon? Bescherm het gezicht dan altijd goed. Overmatige blootstelling aan de zon kan de huid beschadigen en zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Bij Leef.nl kunt u uw zonbescherming producten voor het gezicht gemakkelijk online bestellen. Het assortiment bestaat uit cremes, sprays, sticks en mousse. Onder andere de volgende merken zijn te vinden in het ruime assortiment van Leef.nl:

● La Roche-Posay
● Vichy
● Eucerin
● Vision

Uw gezicht en de zon

Hoeveel we van de zon houden, onze huid moet wel tegen haar schadelijke straling beschermd worden. Ons gezicht wordt samen met onze handen het meest blootgesteld aan de zon. Het is belangrijk dat de huid niet verbrand en ze moet beschermd worden tegen schadelijke uv-straling. Het is daarom verstandig om zonbescherming voor het gezicht te gebruiken. Daardoor wordt de huid direct gehydrateerd en is er minder kans op rimpels en pigmentvlekken. Vooral voor gevoelige en extra aan de zon blootgestelde delen van het lichaam is bescherming belangrijk; bijvoorbeeld de neus, wangen, lippen, voorhoofd en oren. Daarvoor is het mogelijke om een speciale stick te gebruiken met extra zonbescherming.

Leef.nl helpt

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten producten voor zonbescherming. De producten van Leef.nl zijn stuk voor stuk goedgekeurd door apothekers. Zo weet u zeker dat u uw huid met een goed product beschermt. Als u meer informatie wilt over de zon en haar effect op de huid, dan kunt u een kijkje nemen in onze kennisbank. Blijft u dan alsnog met onbeantwoorde vragen zitten, neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze deskundigen. Zij helpen u graag. Bij Leef.nl geniet u ook van een snelle levering. Als u voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u de producten de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw producten gratis af te halen bij een aangesloten apotheek. Leef.nl helpt.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen