Lippen

Vergeet de lippen niet

Dat overmatige uv-straling slecht is voor de huid weten we allemaal. Maar vergeet de lippen niet. De huid van de lippen is erg dun en kan beschadigd raken door teveel zonlicht. De lippen kunnen uitdrogen en scheuren of er kunnen velletjes ontstaan. Met een speciale lippenbalsem met een uv-bescherming worden de lippen beschermd en blijven ze zacht en soepel.

Er zijn geen producten gevonden.

Zonbescherming lippen

Het is over het algemeen bekend dat het belangrijk is de huid tegen de zon te beschermen met zonnebrandcreme. De lippen worden echter vaak vergeten en dat terwijl deze zeer kwetsbaar zijn. De tere huid van onze lippen verbrandt gemakkelijk door de zon. In ons brede assortiment vindt u daarom verschillende sticks en sprays die de lippen kunnen beschermen tegen zonnebrand. De volgende merken vindt u onder andere terug in het assortiment:

● RoC
● Vichy
● Vision

Lipverzorging en de zon

Bijna iedereen weet dat uv-straling schadelijk is voor de huid en daarom gebruik van zonbescherming nodig is. Toch staat niet iedereen er bij stil dat de lippen ook beschermd moeten worden. Van de zon kunnen de lippen pijnlijk en droog worden. Onze lippen kunnen zelfs verbranden en dat is natuurlijk niet prettig. Met een goede zonbescherming speciaal voor de lippen kunt u dit voorkomen. Ook hiervoor zijn er verschillende beschermingsfactoren. De hoogte van de factor hangt van de huid en de lippen af. Bij gevoelige lippen is het verstandig om een hogere beschermingsfactor te nemen. Een beschermend product voor de lippen voorkomt ook uitdroging. Zo blijven de lippen mooi en gezond.

Snelle levering

Bij Leef.nl kunt u gemakkelijk online uw bestelling plaatsen. Als u dit voor 16.00 uur doet, dan heeft u uw product de volgende dag al in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw producten gratis bij uw apotheek af te halen. Alle producten die u bij Leef.nl bestelt zijn goedgekeurd door apothekers. Mocht u nog met vragen zitten over zonbescherming, dan kunt u altijd een kijkje nemen in onze kennisbank. Mocht het antwoord dat u zoekt er niet tussen staan, dan is er ook de mogelijkheid om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze deskundigen. Leef.nl helpt.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen