Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Able2 (12)
 2. Comforthoek (1)
 3. Hydranome (1)
 4. Romed (1)
 5. Service Apotheek (2)
 6. Tena (1)
 7. Vitility (10)

Beperkte arm- of handfunctie

Hulpmiddelen

Een beperkte hand- of armfuctie kan velerlei oorzaken hebben zoals rugklachten waardoor uw reikwijdte beperkt is, verminderde kracht in uw handen of het gemis van een arm. Voor mensen met een beperkte arm- of handfunctie vindt u in ons assortiment  de meest uiteenlopende producten die u kunnen helpen zelfstandig dagelijkse handelingen uit te blijven voeren.  

30 Producten


 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Hulpmiddelen bij een beperkte hand- of armfunctie

Door een verminderde hand- of armfunctie, bijvoorbeeld door reuma, kunnen dagelijkse klussen soms flink bemoeilijkt worden. Het lukt patiënten niet meer om zichzelf aan te kleden en sommige huishoudelijk klussen lijken onmogelijk te zijn geworden. Bijvoorbeeld aan- en uitkleden. Een BH aantrekken of kleine knoopjes vastmaken. Maar ook schoenveters of een ritssluiting  op de rug. Daarnaast kunnen ook hobby's soms niet meer lukken, wat erg jammer is. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die deze dagelijkse bezigheden weer mogelijk kunnen maken. Bekijk het assortiment van Leef.nl en kijk wat er allemaal mogelijk is. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen