Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Vitility (1)

Aan- & Uitkleden

Handige hulpmiddelen

Met de handige hulpjes op Leef.nl blijft zelfstandig aan- en uitkleden mogelijk voor mensen met een beperkte arm- of handfunctie.

2 Producten
Terug naar boven

Hulpmiddelen bij aan- en uitkleden

Voor mensen waarbij de fijne motoriek ontbreekt of voor mensen met één handfunctie kan het aan- en uitkleden soms flink lastig worden. Er zijn gelukkig hulpmiddelen die kunnen helpen met knopen of het aantrekken van de schoenen. Met bijvoorbeeld elastische schoenveters kan men zelfstandig veterschoenen aantrekken zonder te hoeven bukken. Daardoor hebben patiënten met een verminderde hand- of armfunctie geen of minder hulp nodig bij het aan- en uitkleden. Ook voor lastige kleine zaken zoals knoopjes en ritsen. En wat dacht u van een BH. Ook voor het aantrekken van sokken en broeken zijn er handige hulpmiddelen. Kijk op Leef.nl welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen