Schoenveters

Eenvoudig schoenen aantrekken

Niet alleen voor mensen met een beperkte handfunctie maar ook voor kinderen die moeite hebben met veters strikken zijn elastische veters ideaal.

Er zijn geen producten gevonden.

Elastische schoenveters

Wanneer u niet meer zo gemakkelijk kunt bukken, bijvoorbeeld door pijnklachten of het ouder worden,  is het vastmaken van veters een lastige klus. U wilt niet steeds iemand om hulp vragen, dus een oplossing voor dit probleem is dan waarschijnlijk welkom. Elastische veters of krulveters zorgen ervoor dat uw veterschoen, bijvoorbeeld een sportschoen of sneaker, verandert in een veel makkelijker te gebruiken instapschoen. U hoeft maar eenmaal, na aanschaf, deze veters te bevestigen of te strikken. Daarna hoeft u dit niet meer te doen. U kunt dan toch uw lievelingsschoenen blijven gebruiken en hoeft niet meer steeds te bukken. Gebruik ook onze verlengde schoenlepel voor nog meer aantrekgemak.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen