Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Vitility (1)

Bekers

Deze bekers zijn speciaal ontworpen voor mensen die door hun beperking moeite hebben zelfstandig te drinken zonder morsen.

2 Producten
Terug naar boven

Zonder problemen drinken

Drinken kan veel problemen geven wanneer men niet meer beschikt over kracht in de handen of de coördinatie niet goed meer is. Vooral het drinken van hete vloeistoffen kan gevaarlijk worden. Gelukkig zijn er veel handige bekers die allerlei soorten problemen opvangen. Zo zijn er bekers die ook bij beven en trillen gewoon rechtop blijven, bekers met tuit en deksel tegen lekken en lichtgevende bekers voor 's nachts. Bekijk het assortiment bekers en kies het product wat het beste past bij uw situatie.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen