Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Vitility (0)

Bekers

Er zijn veel verschillende soorten bekers voor mensen met een beperking. Zo is er een beker speciaal voor mensen die veel trillen (HandSteady drinkbeker), er is een beker speciaal voor mensen met onvoldoende kracht in hun vingers (Camila), er zijn bekers een handvat en nog veel meer.

1 product
Terug naar boven

Handige bekers

Wanneer men onvoldoende kracht heeft om zelfstandig te drinken of een beker vast te houden, zijn aangepaste bekers erg prettig. Er is veel keuze, afhankelijk van de situatie waarin iemand zich bevindt. Er is een beker met extra lange zuigslang voor bedlegerige mensen, een beker die rechtop blijft ook al beeft de hand, een beker met speciale uitsparing om gemakkelijker vast te houden en zelfs een beker die gloeit in het donker, zodat deze altijd gevonden wordt in de nacht. Bekijk welke bekers er allemaal verkrijgbaar zijn en kies de beker die bij uw situatie past.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen