Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vitility (1)

Deksels

Een deksel met tuit voorkomt knoeien tijdens het drinken wanneer er bijvoorbeeld in een liggende positie gedronken wordt. Sommige deksels hebben een temperatuurindicator.

1 product
Terug naar boven

Speciale drinkdeksels

Wanneer drinken uit een kopje, glas of beker niet goed meer gaat is het prettig de beker te kunnen afdekken zodat er niet meer geknoeid kan worden. Ook zijn er deksels waarmee in een liggende positie gedronken kan worden. Er zijn deksels bij die de temperatuur van de vloeistof meten zodat men de mond niet verbranden kan. De deksels hebben een universeel formaat en passen op de meeste bekers en glazen. Bekijk het aanbod aan deksels en kies de deksel die bij uw situatie past.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen