Bereidingsplanken

Deze bereidingsplanken zijn speciaal ontworpen om het bereiden van eten te vergemakkelijken wanneer er sprake is van een beperking aan hand of arm.

Er zijn geen producten gevonden.

Bereiden van eten

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk zelf uw eten blijven bereiden. Soms is dat best lastig, bijvoorbeeld wanneer u een handbeperking heeft of weinig kracht in uw handen. Iets snijden op een snijplank bijvoorbeeld kan echt handiger. Met een speciale bereidingsplank wordt het veel eenvoudiger een komkommer of andere groente te snijden. De planken staan vast op het aanrecht en de producten zijn vast te zetten op de plank. Tal van handige dingen, zoals een ingebouwde rasp, maken het bereiden van eten erg handig. Voor het snijden en schillen vindt u in ons assortiment ook handige uitvoeringen. Bekijk het aanbod.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen