Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Comforthoek (1)
  2. Vitility (1)

Borden

Voor zorgeloos eten

Een bordrand of bord met verhoogde rand is ideaal voor mensen die door hun beperking veel morsen tijdens het eten. De opstaande rand vergemakkelijkt het zelfstandig eten. Door de vork of lepel naar het einde van het bord te brengen kan het eten door tegen de opstaande rand te duwen op de vork of lepel worden geplaatst.

2 Producten
Terug naar boven

Stabiele borden

Eten wanneer u maar een hand kunt gebruiken of geen goede coördinatie meer heeft is heel lastig. Naast aangepast bestek is dan ook een speciaal bord er handig. Er zijn veel verschillende soorten borden verkrijgbaar. Borden met verhoogde rand zodat het eten niet van de rand kan worden geschoven, anti-slip aan de onderkant en borden waar heet water in kan om het voedsel warm te houden wanneer eten veel moeite kost en lang duurt. Wilt u geen speciaal bord gebruiken dan kunt u ook kiezen voor een losse ring die om ieder normaal bord kan worden gezet om te zorgen dat eten niet van het bord af wordt geschoven.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen