Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)

Lepels

Aangepaste lepels met een verdikt handvat of juist een dun handvat of een anatomisch gevormd handvat. Lepels die het gebit ontzien of gebogen lepels. U vindt hier theelepels, eetlepels en soeplepels speciaal voor mensen met een beperkte arm- of handfunctie.

1 product
Terug naar boven

Zelf eten bereiden

Wanneer handen niet meer krachtig en soepel zijn en de coördinatie minder goed, dan kan het gebruik van aangepast bestek een uitkomst zijn. Bestek waarvan de handgrepen dikker zijn kunnen voor mensen met reuma erg prettig zijn. Een geborgen lepel brengt het voedsel makkelijker naar de mond wanneer de handen niet meer zo goed kunnen buigen. Er zijn ook soorten lepels waarvan het handvat anatomisch gevormd is zodat hij beter vast te houden is en het dus eenvoudiger is om zelf te blijven eten. Kijk in ons assortiment welke soorten lepels er zijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen