Able2 Good Grips Eetlepel Gecoat

Ideaal voor personen met bijtreflexen. De plastisol laag om de lepels beschermt tanden en lippen. Dit bestek heeft zachte handvaten die een goede houvast hebben.

 19,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Able2 Good Grips Eetlepel Gecoat

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Ideaal voor personen met bijtreflexen. De plastisol laag om de lepels beschermt tanden en lippen. Wordt niet aanbevolen voor zeer stevige bijtreflexen.

 

Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goede houvast hebben. De comfortabele grepen zijn tot 3,5 cm verdikt en gemaakt van zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen. De lepels kunnen in iedere gewenste hoek gebogen worden. Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik.

Te gebruiken bij

  • Reuma
  • Parkinson
  • Spasticiteit
  • Beperkte handcontrole

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Door af te wassen in koud water wordt de levensduur verlengd

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen