Messen

Beter snijden en eten

Verschillende soorten tafelmessen, broodmessen en vleesmessen speciaal voor mensen met een beperking aan hun hand of arm vindt u hier.

Er zijn geen producten gevonden.

Snijden zonder kracht te zetten

Het snijden van brood, vlees of gewoon de boterham kan problemen geven wanneer men niet meer de beschikking heeft over voldoende kracht in de handen. Ook snijden met een hand is erg lastig. Om snijden met die beperking gemakkelijker te maken kunt u gebruik maken van een gehoekt mes. U kunt met een gehoekt mes snijden zonder veel kracht te zetten. Om het mes ook nog te laten passen in een besteklade zijn ze inklapbaar. U kunt kiezen uit diverse soorten messen, voor vlees, brood en voor de boterham.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen