Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Vitility (1)

Openers

Een blik, fles, pak of pot openen met een beperkte arm- of handfunctie kan een verdraaid lastige opgave zijn. Met onze openers gaat dit veel makkelijker.

2 Producten
Terug naar boven

Handige openers

Een van de eerste dingen waar mensen met een verminderde handfunctie tegenaan lopen is het openen van potten, flessen, blikken enzovoorts. Ook al hebben blikken en potten nog zo'n handig systeem, je hebt meestal toch kracht en coordinatie nodig om ze echt open te krijgen. Gelukkig zijn er voor dit soort problemen erg goede hulpmiddelen verkrijgbaar. Van flesopener, potopeners tot handige pakopeners, u vindt het in ons assortiment. Apparaten die geschikt zijn voor meerdere doeleinden worden multiopeners genoemd. Bekijk het aanbod en kies de opener waar u behoefte heeft.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen