Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Vitility (1)

Blikopeners

Blikjes met een lipsluiting en blikjes met een ringsluiting kunt u met minder kracht open maken met behulp van deze blikopeners.

1 product
Terug naar boven

Handige blikopeners

Blikjes zijn soms erg lastig open te maken. Zelfs als ze voorzien zijn van ogen en oprolsleuteltjes, het blijft lastig. Helemaal wanneer de handen niet meer zo sterk zijn of bijvoorbeeld pijnlijk. Bij een goede blikopeners denken we altijd aan het openmaken van een blik bonen, maar ook een frisdrankblikje kan flinke problemen geven wanneer men niet meer zo'n goede arm- en handfunctie heeft. Bekijk in ons assortiment welke erg handige blikopeners verkrijgbaar zijn en kies de opener die u het meest nodig heeft.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen